Eind mei 2018 lijkt nog ver weg, maar de AVG kan behoorlijk wat werk met zich meebrengen. Ons advies: ga nu al aan de slag met de verplichtingen die de nieuwe privacywetgeving met zich meebrengt. Het AVG-programma kan je daarbij helpen.

Het programma neemt gebruikers weliswaar aan de hand in 15-stappen, maar iedere onderwijsinstelling moet zelf een aantal maatregelen nemen. In de meeste gevallen is het niet bijster ingewikkeld, maar ook niet in een uurtje klaar. Zo moeten er met externe partijen overeenkomsten worden gesloten, moeten ICT-systemen zijn aangepast en protocollen opgesteld. Genoeg te doen!

Wie er tijdig mee begint, is op tijd klaar.

Meer weten?
Bekijk onze video met korte uitleg en lees vooral ook onze kennisberichten om meer over de AVG te weten te komen. Tip: kom naar een van onze gratis bijeenkomsten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu